Постраждалим у пожежі в Запоріжжі виплатять по 25 тисяч грн

Читать на русском
Пожежа у Запоріжжі. Мешканці багатоквартирного будинку отримають матеріальну допомогу. Їм виплатять по 25 тисяч гривень на кожну сім’ю.
Фото з відкритих джерел.

Міський голова Запоріжжя Володимир Буряк повідомив, що мешканці багатоквартирного будинку, де вночі сталася пожежа, отримають матеріальну допомогу. Їм виплатять по 25 тисяч гривень на кожну сім’ю.

Він також сказав, що причиною загоряння стали балони, які на даху залишив підрядник.

Скільки пожеж в Україні сталося на соціально значущих об’єктах за останні 5 роківЩорічна кількість пожеж у школах, лікарнях, будинках для літніх людей, коледжах вражає. Судових вироків щодо винних набагато менше.

Відомо, що вогонь знищив площу близько 500 квадратних метрів, на ремонт будинку потрібно близько 20 млн гривень.

Раніше опублікували фото наслідків масштабної пожежі в Запоріжжі.

Вирішуються питання, що стосуються оцінки заподіяної шкоди, розселення людей у гуртожиток, оперативного відновлення документів, виділення матеріальної допомоги, забезпечення цілодобової охорони будівлі й харчування.

«Зробимо все можливе, щоб за півтора - два місяці відновити багатоповерхівку. Всі ремонтні роботи - й в будинку, й у квартирах - будуть виконуватися за кошти бюджету міста», - написав він у Facebook.

Нагадаємо, у Запоріжжі в ніч на 3 серпня горів багатоквартирний будинок. На викладених в соцмережах фото і відео було видно, що полум'я охопило дах.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: