Зведення штабу ООС: 6 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
Від початку 3 серпня проросійські бойовики на Донбасі здійснили шість порушень режиму тиші - окупанти застосовували стрілецьку зброю.

Від початку 3 серпня проросійські бойовики на Донбасі здійснили шість порушень режиму тиші - окупанти застосовували стрілецьку зброю, станкові гранатомети і міномети, а в Луганській області запускали безпілотник.

Про це повідомляє командування операції Об'єднаних сил.

«З початку сьогоднішнього дня зафіксовано шість порушень з боку збройних формувань Російської Федерації», - наголошується в повідомленні ВЗГ.

Поблизу населеного пункту Золоте-4 бойовики обстріляли позиції українських військових зі стрілецької зброї. Поруч зі Світлодарськом ворог вів вогонь із автоматичних станкових гранатометів та автоматів.

Як боротимуться із російською паспортизацією мешканців ОРДЛОРосія готується до нового етапу паспортизації українців в ОРДЛО. Тим часом нардепи реєструють законопроєкт з метою протидіяти цьому процесу. Наскільки дієвими є такі ініціативи і як може протидіяти Україна – у матеріалі політолога Олександра Радчука.

Біля Луганського противник застосовував протитанкові і автоматичні гранатомети, а також стрілецьку зброю.

Неподалік від селища Водяне в Донецькій області проросійські бойовики обстріляли позиції ООС із мінометів 82-го калібру.

А біля населеного пункту Водяне на Приазов'ї ворог застосовував протитанкові і автоматичні станкові гранатомети.

А в Луганській області здійснив проліт із перетином лінії розмежування безпілотник Орлан-10 окупаційних військ.

«Бойових втрат серед військовослужбовців Збройних сил України немає. Про всі факти порушень з боку російсько-окупаційних військ українська сторона СЦКК повідомила представникам місії ОБСЄ», - заявили в штабі.

Крім того, від початку доби українські сапери розмінували 6 гектарів території і передали на знищення 61 вибухонебезпечний предмет.

Нагадаємо, в РФ виступають за повернення очного засідання ТКГ до Мінську.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: