Стежити за порядком на День Незалежності будуть понад 2 тисячі нарядів поліції

Читать на русском
За порядком на заходах з нагоди 30-річчя незалежності України стежитимуть понад дві тисячі нарядів поліції.
Денис Монастирський Facebook

За порядком на заходах з нагоди 30-річчя незалежності України будуть стежити понад дві тисячі нарядів поліції. Заходи безпеки до свята будуть безпрецедентними.

Про це заявив голова МВС Денис Монастирський під час форуму «Україна 30. Імідж України».

Відкрити стадіон і запустити супутник: що політики обіцяють зробити до Дня НезалежностіКирило Тимошенко обіцяв до Дня Незалежності відкрити урбан-парк в Києві, а Сергій Козир – стадіон у Херсонській області.

«З 16 серпня по всій Україні будуть нести чергування понад дві тисячі нарядів поліції. Тільки в Києві в дні святкування будуть задіяні понад 10 тисяч поліцейських і нацгвардійців, які будуть спостерігати і забезпечувати безпеку. З 21 серпня всі сили і засоби МВС будуть переведені на посилений режим роботи», - сказав міністр.

За його словами, планується розгорнути міжвідомчий ситуаційний центр, який цілодобово забезпечуватиме координацію безпеки із залученням сил Держприкордонслужби, Нацполіції, Нацгвардії ДСНС і Державної міграційної служби.

Крім цього до забезпечення правопорядку залучать підрозділи швидкого реагування, вибухотехніків, кінологів, авіаційні сили, водну поліцію.

Нагадаємо, сьогодні президент України Володимир Зеленський представив план святкування Дня Незалежності.

Також повідомлялося, що до Дня Незалежності в Україні з'явиться нова премія.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: