НАБУ просить правоохоронців передати колишнього суддю Чауса детективам

Читать на русском
Колишній суддя-утікач Микола Чаус здався владі, але співробітники СБУ відбили його у поліції та відвезли в невідомому напрямку.

Колишній суддя-утікач Микола Чаус здався владі, але співробітники СБУ відбили його у поліції та відвезли в невідомому напрямку.

Про це повідомив в Facebook журналіст Юрій Бутусов.

«Сьогодні в село Мазурівка Вінницької області до сільського старости Леоніда Витковчкому з'явився колишній суддя-корупціонер Микола Чаус, який перебуває в розшуку Національного антикорупційного бюро. Після повідомлення про виявлення Чауса, він був затриманий нарядом поліції для доставки до суду, арешту, і подальшої передачі слідчому органу - НАБУ. Однак після затримання в село прибула група співробітників СБУ Вінницької області, які буквально відбили Чауса у наряду Могилів-Подільського районного відділення поліції, і вивезли Чауса в невідомому напрямку», - повідомив журналіст.

Також Бутусов сказав про те, що детективи НАБУ негайно звернулися до поліції з вимогою затримати втікача злочинця.

Пізніше в пресслужбі НАБУ повідомили про те, що за станом на 15:30 правоохоронці, які, затримали підозрюваного колишнього суддю Дніпровського районного суду міста Києва, на зв'язок із детективами НАБУ не виходили.

«Закликаємо правоохоронців дотримуватися закону і передати підозрюваного, якого розшукують детективи, уповноваженим представникам Національного бюро», - відзначили в НАБУ.

Раніше повідомлялося про те, що екссуддю Миколу Чауса виявили в селі у Вінницькій області.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: