РНБО дала Кабміну доручення провести перевірку «Укрзалізниці»

Читать на русском
В РНБО заявили, що в державній залізничній компанії відбуваються небезпечні процеси та доручили Кабміну провести перевірку
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

Рада національної безпеки та оборони дала доручення Кабінету Міністрів перевірити державну компанію «Укрзалізниця», оскільки стан справ в держкомпанії вселяє побоювання.

Про це заявив Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данилов на брифінгу в Краматорську Донецької області 30 липня.

Криклій про реформу УЗ: «Ні за пів року, ні за рік її не завершити»Колишній глава Мінінфраструктури Владислав Криклій розповів, як повинна відбуватися реформа Укрзалізниці.

«Ми звертаємо увагу на те, що на сьогодні там є досить небезпечні з точки зору національної безпеки процеси у фінансово-господарській діяльності, забезпеченні сталого функціонування цієї системи. Тому Рада нацбезпеки та оборони прийняла протокольне доручення до Кабінету Міністрів України розібратися в положенні справ. У разі необхідності - прийняти кардинальні, в тому числі кадрові, рішення з цього питання», - сказав він.

Раніше в ТСК, створеній для розслідування по УЗ, заявили, що компанія тільки на корупції у 2020 році втратила 8 млрд грн. Це становить 1 млн грн на годину.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: