У світі зріс приріст смертей від коронавірусу

Читать на русском
За тиждень з 19 по 25 липня зареєстрували понад 69 тисяч смертей від коронавірусу по всьому світу - на 12 тисяч більше, ніж в період з 12 по 18 липня.

Приріст смертей від коронавірусу в світі за минулий тиждень зріс на 21%.

Про це повідомляє ВООЗ у середу, 28 липня.

За тиждень з 19 по 25 липня зареєстрували понад 69 тисяч смертей від коронавірусу по всьому світу - на 12 тисяч більше, ніж в період з 12 по 18 липня. Найбільше смертей було зафіксовано в Північній і Південній Америці, а також у Південно-Східній Азії. За минулий тиждень показники смертності від коронавірусу зросли всюди, окрім Європи.

Вакцинація від COVID-19: чи потрібно вводити третю дозу препарату та навіщоЧи потрібно вводити третю дозу вакцини від коронавірусу, що про це кажуть учені та ВООЗ, розібралося Слово і діло.

Крім того, минулого тижня щодня по всьому світу виявляли близько 540 тисяч випадків зараження на COVID-19, тоді як на позаминулому тижні цей показник становив 490 тисяч.

«Якщо ця тенденція продовжиться, можна очікувати, що сукупне число випадків по всьому світу може перевищити 200 млн протягом двох тижнів», - сказано в повідомленні.

Всього за час пандемії в світі виявили понад 195,3 млн випадків зараження на коронавірус і близько 4,1 млн смертей.

Нагадаємо, в Києві помер один з хворих на дельта-штам коронавірусу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: