На Донбасі отримав поранення український військовий

Читать на русском
У неділю, 25 липня, на Донбасі під час обстрілу з боку збройних формувань Російської Федерації отримав поранення військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил.
Фото 5.ua

У неділю, 25 липня, на Донбасі під час обстрілу з боку збройних формувань Російської Федерації отримав поранення військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил.

Про це повідомляє оперативно-тактичне угруповання «Північ».

«У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», російсько-окупаційні війська порушили режим припинення вогню і здійснили прицільний обстріл позицій українських захисників з автоматичних станкових гранатометів», – йдеться в повідомленні.

Майже 300 обстрілів і чотири жертви: як минув травень в ООССкільки обстрілів було в зоні ООС упродовж травня та яких втрат зазнала Україна, дивіться на інфографіці Слово і діло.

Воїну оперативно надано першу медичну допомогу та доставили до лікувального закладу. Про дії бойовиків повідомлено представникам ОБСЄ через українську сторону Спільного центру контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін.

Нагадаємо, протягом минулої доби, 24 липня, зафіксовано 9 порушень режиму припинення вогню. Крім того, на Луганщині був зафіксований проліт ворожого безпілотного літального апарату типу «Орлан-10» з перетином лінії розмежування.

Додамо, усі КПВВ відкриті для пропуску через лінію розмежування, але рух у більшості гуманітарних дорожніх коридорів заблоковано з боку тимчасово окупованої території України.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: