Аварія на «Рівнеазот»: рятувальники повідомили дані щодо забруднення повітря

Читать на русском
Аварія на Рівнеазот - на ранок середи, 21 липня, моніторинг стану повітря у Рівному свідчить, що загрози населенню та навколишньому середовищу немає.
Фото - ДСНС.

На ранок середи, 21 липня, моніторинг стану повітря у Рівному свідчить, що загрози населенню та навколишньому середовищу немає.

«Моніторинг стану повітря в навколишньому середовищі здійснюється в цілодобовому режимі. Станом на 6 год. 21 липня жодної загрози населенню та навколишньому середовищу немає. На території населених пунктів вміст діоксиду азоту 0,031 – 0,074 мг/м3 при гранично допустимій концентрації 0,2 мг/м3 та оксиду азоту 0,029 – 0,048 мг/м3, при гранично допустимій концентрації – 0,4 мг/м3», - інформує ДСНС.

Міський голова прокоментував аварію на «Рівнеазот»Аварія на Рівнеазот 20 липня 2021. Міський голова Олександр Третяк записав відео з місця події. Чиновник закликав не панікувати.

Нагадаємо, на заводі «Рівнеазот» у вівторок, 20 липня, сталася аварія - розгерметизувалася труба в цеху виробництва азотної кислоти. У повітря піднялася величезна помаранчева хмара окису азоту.

Пізніше міський голова Рівного Олександр Третяк, повідомив, що ситуація під контролем та готується термінове позачергове засідання комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Національна поліція відкрила кримінальне провадження за фактом інциденту з викидом шкідливих речовин на підприємстві «Рівнеазот».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: