Повені в Європі: кількість жертв зросла до 200 людей

Читать на русском
Через повені в Європі загинуло 200 людей, більше 700 отримали травми різного ступеня тяжкості. Також відомо, що рятувальники досі розшукують десятки людей.
AP - Michael Probst

Через повені в Європі загинуло 200 людей, більше 700 отримали травми різного ступеня тяжкості. Також відомо, що рятувальники досі розшукують десятки людей.

Як відомо, через дощі у західній Європі Німеччина зіткнулася з найбільшим стихійним лихом за останні десятиліття, повідомляє NBC News.

На Київ обрушився шторм: що пишуть у соцмережахУ Києві 19 липня пройшов сильний дощ із грозою. Затопило вулиці та станції метро. Реакція соцмереж – у добірці.

Офіційні особи країни підтвердили загибель щонайменше 117 осіб в Рейнланд-Пфальц, кількість підтверджених загиблих зросла до 196 осіб і ще 749 отримали поранення.

Ще 46 людей загинули в сусідньому штаті Північний Рейн-Вестфалія, двоє людей загинули в південному штаті Баварія, 31 людина загинула в Бельгії.

Рятувальники розшукують тих, хто вижив. За даними видання, в даний час розшукується 170 людей, які були оголошені зниклими без вести в землі Рейнланд-Пфальц.

У сусідньому Північному Рейні-Вестфалії поліція Кельна заявила, що все ще розшукує щонайменше 150 людей.

Нагадаємо, що кількість загиблих в Європі через повені зростає з кожним днем.

Раніше ми писали, що в Нідерландах повінь прорвала дамбу.

Дослідники з Інституту метеорології і кліматичних досліджень Технологічного інституту Карлсрує, а також Інституту атмосферних і кліматичних наук в Цюріху повідомили, що повені початок більш серйозних катастроф.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: