Безос показав відео зсередини космічного корабля та розповів про нові польоти

Читать на русском
Джефф Безос, який сьогодні здійснив політ в космос на кораблі власної компанії Blue Oragin, опублікував відео зсередини капсули New Shepard.
Фото скрін з пресконференції.

Найбагатша людина світу та астронавт Джефф Безос, який сьогодні здійснив політ в космос на кораблі власної компанії Blue Oragin, опублікував відео зсередини капсули New Shepard.

Також під час пресконференції він заявив, що компанія Blue Origin у 2021 році здійснить ще два пілотованих польоти з капсулою New Shepard.

Як змінилася Земля після початку пандемії: вид з космосуВид на пандемію COVID-19 з космосу, як змінилася планета – на відео. Спорожнілі вулиці і туристичні пам'ятки.

На відео, яке опублікував Безос, можна побачити, що відбувалося в капсулі New Shepard, коли вона досягла космосу, перетнувши лінію Кармана.

На відео зафіксовано, як члени екіпажу капсули перебувають у невагомості та радіють своєму польоту. У невагомості екіпаж перебував декілька хвилин, після чого туристам довелося знову пристібнутися, оскільки капсула почала зниження для посадки.

Нагадаємо, 20 липня 2021 року компанія, що належить найбагатшій людині світу Джеффу Безосу, Blue Origin здійснила свій перший суборбітальний політ з пасажирами на борту.

Раніше, 11 липня 2021 року, компанія Virgin Galactic, яка належить Річарду Бренсону, здійснила перший космічний політ з повним екіпажем. Одним з пасажирів став і сам Бренсон.

Також «Слово і діло» випустило ролик про те, який вигляд має наша планета з космосу після появи COVID-19.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: