У Дрогобичі повторно обвалився будинок, де два роки тому загинули люди

Читать на русском
У Дрогобичі Львівської області рухнув під'їзд будинку, який частково обвалився ще в 2019 році. Тоді загинули вісім людей.
facebook.com/maks.kozytskyy

У Дрогобичі Львівської області 18 липня зруйнувався другий під'їзд аварійного 4-х поверхового будинку, який частково обвалився ще у 2019 році. Тоді під завалами загинули вісім осіб.

Про це повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький у Facebook.

Обвал будинку в Дрогобичі: фігурантам справи обрали запобіжний західПовідомляється, що в п'ятницю, 30 серпня, суд виніс рішення про утримання під домашнім арештом двом комунальникам.

«Сьогодні, 18 липня, близько 12:50 годин в Дрогобичі стався обвал другого під'їзду аварійного 4-х поверхового будинку на вулиці Грушевського. Мешканці будинку були відселені після першого обвалу ще два роки тому», - повідомив Козицький.

За попередніми даними, постраждалих в результаті сьогоднішніх руйнувань немає, однак інформація ще уточнюється.

Для моніторингу ситуації на місце залучили 7 осіб та 1 одиницю спецтехніки.

Нагадаємо, 28 серпня 2019 року в цьому ж будинку впала права частина другого під'їзду з першого по четвертий поверх. Жертвами руйнування стали 8 осіб. У місті було оголошено дводенну жалобу.

Поліція затримала двох працівників комунального підприємства через обвал під'їзду у Дрогобичі. Їм обрали запобіжний захід. Сім'ям загиблих і постраждалих виділили допомогу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: