Через негоду в Німеччині страховики виплатять майже 2 млрд євро відшкодувань

Читать на русском
Через негоду страховим компаніям в Німеччині доведеться виплатити близько 1,7 мільярда євро відшкодувань. У країні в червні зафіксували град та буревії.

Через негоду страховим компаніям в Німеччині доведеться виплатити близько 1,7 мільярда євро відшкодувань. У країні в червні зафіксували град та буревії.

Як повідомляє Deutsche Welle, у багатьох регіонах були зафіксовані буревії, град і рясні зливи.

Німеччина відкрила кордони для українцівУкраїнці від сьогодні зможуть вільно подорожувати Німеччиною. Однак за умови, що особа, яка перетинає кордон, повністю вакцинована проти COVID-19.

«Суму (1,7 млрд євро - ред.) страховим компаніям доведеться виплатити клієнтам за завдані негодою збитки» , - сказано у поширеному повідомленні німецької страхової асоціації (GDV) в Берліні.

Як підрахували експерти, шкода будівлям внаслідок негоди оцінюється на 1 млрд євро. Також автомобільні страхові компанії оцінюють суму відшкодувань у 700 мільйонів євро. Загалом у червні негода пошкодила 275 тисяч автомобілів і транспортних засобів.

Серед найбільш постраждалих від негоди регіонів - земля Баден-Вюртемберг.

Нагадаємо, в Україні через дощі було знеструмлено більше 40 населених пунктів. Також на курорті в Коблевому злива підтопила бази відпочинку.

А в окупованому Криму через сильні зливи виникли нові підтоплення.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: