Американських військовослужбовців обстріляли в Сирії

Читать на русском
При цьому, надійшла інформація про вибух на газопереробному заводі, який розташовано поряд з військовою базою США.

У суботу, 10 липня, на сході Сирії, в провінції Дейр-ез-Зор, американських військових атакували. За попередніми даними, постраждалих немає.

Про це повідомило агентство ТАСС, з посиланням на Пентагон.

Зазначається, що по військовослужбовцях США відкривали вогонь у районі нафтогазового родовища Коноко, недалеко від якого базується американська база.

«Я можу підтвердити, що в Коноко було відкрито вогонь непрямою наводкою. На цей момент, за даними перших звітів, ні втрат, ані постраждалих чи пошкоджень конструкцій немає», - повідомив виданню представник Міноборони США.

При цьому, сирійські ЗМІ інформують, що на газопереробному заводі компанії Conoco, який розташовано поряд з військовою базою США, з невідомої причини прогримів вибух. Даних про постраждалих немає.

Зазначимо, що наприкінці червня в Сирії американську військову базу, яка розташована в районі нафтового родовища Ель-Омар у сільській місцевості Дейр-ез-Зора, обстріляли ракетами. Минулося без постраждалих.

Нагадаємо, що у Сирії зафіксували 17 випадків застосування хімічної зброї.

Водночас, у квітні неподалік порту Баніяс у Сирії з безпілотників атакували іранський танкер. Як наслідок, щонайменше троє людей загинули.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: