США внесли до «чорного списку» 34 іноземні компанії

Читать на русском
9 липня Міністерство торгівлі США внесло до «чорного списку» 34 іноземні компанії, а також пов'язаних із ними фізичних осіб.

9 липня Міністерство торгівлі США внесло до «чорного списку» 34 іноземні компанії, а також пов'язаних із ними фізичних осіб.

Серед тих, хто потрапив під американські санкції виробники з Китаю і Росії, йдеться в прес-релізі американського міністерства.

У числі тих, хто потрапив до «чорного списку» США, шість російських компаній та фізичних осіб. Зокрема під санкції потрапили:

  • ТОВ «Тесон»;
  • ТОВ «Трейд Компонент»;
  • Група компаній «Радіант».

У пресрелізі наголошується, що ці компанії беруть участь у закупівлях електронних компонентів американського виробництва і можуть їх використовувати для реалізації військових програм РФ.

До списку також потрапили 10 компаній із Китаю та організації, які перебувають або мають представництва в інших країнах, включаючи Іран, Канаду, Пакистан, Нідерланди, Туреччину, Об'єднані Арабські Емірати та Велику Британію.

Раніше повідомлялося про те, що Сполучені Штати вирішили розширити санкції проти Китаю за причетність до порушення прав уйгурів в провінції Синьцзян.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: