У СН розповіли, коли Рада схвалить антикорупційну стратегію в цілому

Читать на русском
Закон про основи державної антикорупційної політики на 2021-2025 роки Рада може ухвалити у другому читанні восени.
iportal.rada.gov.ua

Закон про основи державної антикорупційної політики на 2021-2025 роки парламент може ухвалити у другому читанні вже восени.

Такий прогноз озвучив перший заступник глави Верховної ради Руслан Стефанчук, передає прес-служба «Слуги народу» 8 липня. Йдеться про законопроєкт №4135.

План законопроєктної роботи Ради: про які ініціативи «забули» депутати та КабмінУ парламенті прострочили терміни внесення законопроєкту про ратифікацію Стамбульської конвенції. Також немає досі законопроєкту про реформу вугільної промисловості.

«Готовий до другого читання фундаментальний законопроєкт про основи державної антикорупційної політики. З огляду на кількість поправок, прогнозую, що десь восени Україна отримає свою антикорупційну стратегію. Тому що для цього є і політична воля, і розуміння, і загальна підтримка в суспільстві», - сказав Стефанчук.

Нагадаємо, в середині березня комітет ВР з питань антикорупційної політики рекомендував парламенту прийняти в цілому закон про засади державної антикорупційної політики. Цим документом затверджується Державна антикорупційна стратегія на 2021-2025 роки.

Рада схвалила цей закон за основу на початку листопада 2020 року.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: