ВООЗ закликає Європу відтермінувати вакцинацію дітей

Читать на русском
ВООЗ закликає Європу відстрочити вакцинацію дітей. Сьогодні першочерговим завданням є рівномірний розподіл препарату між країнами.

ВООЗ закликає Європу відстрочити вакцинацію дітей. Сьогодні першочерговим завданням є рівномірний розподіл препарату між країнами.

Про це пише Twitter-аккаунт ВООЗ.

Туризм-2021: які країни відкрили кордони для українців у липніКілька європейських країн відкрили свої кордони для вакцинованих українців. Детальніше – в матеріалі.

Відповідаючи на питання про вакцинацію підлітків, експерт Організації по імунізації Анн Ліндстранд наголосила на важливості рівномірного розподілу вакцин між країнами.

За словами Ліндстранда, американська вакцина Pfizer є в обмеженій кількості, в зв'язку з чим сьогодні країнам необхідно ділитися препаратом за механізмом COVAX, щоб направити його до більш нужденних країн, перш ніж вакцинувати дітей.

«Набагато важливіше захистити від захворювання медичних працівників та людей похилого віку, ніж дітей, яким, швидше за все, не загрожують серйозні наслідки при захворюванні», - зазначила експерт.

Раніше в МОЗ оцінили загрозу поширення штаму Delta в Україні.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: