Стрілянина у Києві: Геращенко озвучив подробиці поранення поліцейського

Читать на русском
Київський поліцейський отримав серйозне поранення руки через постріл картеччю з мисливської рушниці. Йому роблять складну операцію.
Фото Слово і діло

Київський поліцейський отримав серйозне поранення руки через постріл картеччю з мисливської рушниці через двері квартири. Зараз медики роблять складну операцію.

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко у середу, 7 липня, в Facebook.

Стрілянина у Києві: порушено справу про замах на життя правоохоронцяЗа фактом стрілянини у Голосіївському районі Києва відкрито кримінальне провадження за статтею про замах на життя співробітника правоохоронних органів.

За словами представника МВС, зараз лікарі проводять операцію на руці поліцейського, збираючи кістки його кисті докупи.

«Вони говорять, що якщо не буде ускладнень і нагноєнь, то є шанс, що через півроку пальці знову працюватимуть», - написав він.

Геращенко також додав, що постраждалий правоохоронець Сергій служить у поліції два роки. При цьому він щодня ризикує життям, отримуючи зарплату лише в 14 тисяч гривень.

Нагадаємо, сьогодні у Києві в першій половині дня стався конфлікт в квартирі на Голосіївському проспекті. На місце прибула поліція. Чоловік закрився всередині і через зачинені двері зробив кілька пострілів - патрульний отримав вогнепальне поранення руки, ще один цивільний був поранений в обличчя. У столиці ввели спецоперацію «Грім».

Після цього зловмисник спробував підпалити квартиру, однак силовикам вдалося його затримати і вивести на вулицю.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: