Стрілянина у Києві: порушено справу про замах на життя правоохоронця

Читать на русском
За фактом стрілянини у Голосіївському районі Києва відкрито кримінальне провадження за статтею про замах на життя співробітника правоохоронних органів.
Фото Слово і діло

За фактом стрілянини у Голосіївському районі столиці відкрито кримінальне провадження за статтею про замах на життя співробітника правоохоронних органів.

Про це в середу, 7 липня, повідомив начальник поліції Києва Андрій Крищенко, передає УНН.

Стрілянина у Києві: поліція затримала чоловікаУ Києві сталася стрілянина, внаслідок чого поранення дістали двоє людей. Поліція затримала чоловіка, який влаштував стрілянину у Києві.

«Працює слідчо-оперативна група. Порушено справу щодо замаху на життя співробітника правоохоронного органу. Встановлюватимуться всі обставини», – сказав Крищенко.

За його словами, зараз встановлюється, чи було зареєстровано мисливську рушницю, з якої стріляв зловмисник, а також в чиїй власності знаходиться квартира, яка стала причиною конфлікту.

При цьому Крищенко додав, що в цьому році за цією адресою виклики на «102» не надходили.

Нагадаємо, сьогодні у Києві в першій половині дня стався конфлікт в квартирі на Голосіївському проспекті. На місце прибула поліція. Чоловік закрився всередині і через зачинені двері зробив кілька пострілів - патрульний отримав вогнепальне поранення руки, ще один цивільний був поранений в обличчя. У столиці ввели спецоперацію «Грім».

Після цього зловмисник спробував підпалити квартиру, однак силовикам вдалося його затримати і вивести на вулицю.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: