Російські окупанти збільшили кількість провокацій перед засіданням ТКГ — штаб

Читать на русском
У штабі ООС припустили, чому російські окупанти збільшили кількість провокацій на Донбасі.
24news

Російські окупанти збільшили кількість провокацій на сході України, здійснивши низку обстрілів позицій Збройних Сил України з напрямку населеного пункту Золоте-5, зокрема, із застосуванням зброї, забороненої Мінськими домовленостями.

Про це повідомила пресслужба штабу ООС.

«Окупанти вели вогонь з мінометів калібру 120 мм і 82 мм, станкових протитанкових гранатометів, ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї», – повідомили в штабі.

Червень в ООС: режим припинення вогню порушили понад 200 разівУ зоні проведення ООС в червні було 205 порушень режиму припинення вогню. Загинули двоє військових, 8 були поранені.

Подібні штучні загострення провокуються найманцями напередодні засідань ТКГ та використовуються як привід для подальшого блокування роботи КПВВ Золоте, а разом із ним і пункту пропуску Щастя.

«Головною метою загострень є пошук окупантами приводу для висування вимог Українській стороні щодо надання додаткових гарантій безпеки, які буцімто є умовою відкриття зазначених пунктів пропуску», – наголосили у пресслужбі.

Нагадаємо, раніше ми писали, як минула доба на Донбасі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: