В Одеській області понад 100 населених пунктів залишилися без світла

Читать на русском
В Одеській області понад 100 населених пунктів залишилися без світла через аварійне відключення лінії Молдавської державної районної електричної станції.

В Одеській області понад 100 населених пунктів залишилися без світла через аварійне відключення лінії Молдавської державної районної електричної станції.

Про це в понеділок, 5 липня, повідомила пресслужба ДТЕК Одеські електромережі.

«О 13:38 сталося аварійне відключення лінії 110 кВ Молдавської державної районної електричної станції, яка живить наші підстанції Роздільна і Кучурган в Одеській області», - йдеться в повідомленні.

Зростання тарифів на електроенергію: скільки українці платили раніше та яких змін очікувати у 2021 роціЯк змінювалася вартість електроенергії в Україні з 2014 року та яких змін чекати у майбутньому, дивіться на інфографіці Слово і діло.

У ДТЕК відзначили що без світла залишалися 96 населених пунктів повністю та ще 47 частково у Роздільнянському та в Одеському районах.

Пізніше там поновили інформацію, повідомивши, що на 18.00 повернули світло у 114 населених пункти. Поки що залишаються знеструмленими ще 29 населених пунктів.

Також в ДТЕК повідомили, що відновлення електропостачання стане можливим після усунення несправностей на обладнанні Молдавської державної районної електричної станції.

Раніше повідомлялося про те, що трейдери обвалили ціну на електроенергію до історичного мінімуму.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: