У Києві запрацював пункт вакцинації на Atlas Weekend

Читать на русском
У Києві з 5 липня відкрився ще один пункт вакцинації від коронавірусу. Щеплення можна зробити на фестивалі Atlas Weekend на ВДНГ.
kyivcity.gov.ua

У столиці з 5 липня відкрився ще один пункт вакцинації від коронавірусу. Щеплення можна зробити на фестивалі Atlas Weekend, який проходить на ВДНГ.

Про це повідомляє портал HELSI.ME в Telegram.

Як змінилося ставлення українців до вакцинації від коронавірусуСтавлення українців до вакцинації від COVID-19 покращилося за два місяці. Більше громадян мають намір зробити щеплення і поменшало тих, хто не довіряє вакцині.

«Вакцинація на Atlas Weekend вже почалася. Щеплення роблять у павільйоні №9 на ВДНГ 5-11 липня з 10:00 до 16:00. Вакцина Coronavac. Квиток на Atlas Weekend не є обов'язковим», - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, минулого тижня стало відомо, що під час фестивалю Atlas Weekend з 5 по 11 липня на ВДНГ працюватиме центр масової вакцинації проти коронавірусу.

Як повідомлялося, в Україні з початку вакцинальної кампанії від COVID-19 вже зробили 2 925 380 щеплень. Завершили вакцинацію 850 394 особи. Упродовж минулої доби було щеплено 24 363 особи.

«Слово і діло» проаналізувало, як зміниться життя українців після року карантину і яких змін очікувати після щеплень від COVID-19.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: