У Росії продовжують фіксувати рекорди смертності від COVID

Читать на русском
У Росії за добу 2 травня знову зареєстрований антирекорд за кількістю летальних випадків від коронавірусу – 697.
Freepik

У Росії за добу 2 травня знову зареєстрований антирекорд за кількістю летальних випадків від коронавірусу – 697.

Такі дані опублікував оперативний штаб.

У п'ятницю в країні померли ще 697 пацієнтів, що є новим рекордом за всю пандемію. Найбільша кількість померлих у Москві і Санкт-Петербурзі: 116 і 110 відповідно. Загальна кількість жертв коронавірусу в Росії досягла 137 262.

Крім того, за добу в РФ виявлено 24 439 нових хворих на COVID – це найбільше значення з 16 січня. Однак у той період почався спад захворюваності, а зараз спостерігається практично щоденне зростання. Видужало за добу 17 899 пацієнтів.

В Україну не зможуть в’їхати іноземці, вакциновані «Спутником V» – ДержприкордонслужбаУ Держприкордонслужбі заявили, что люди, які вакцинувалися вакциною Спутник V, не зможуть в'їжджати в Україну.

Нагадаємо, 18 червня уряд Словаччини заявив, що Словаччина більше не буде купувати вакцину проти коронавірусу російського виробництва Супутник V, оскільки в країні немає бажаючих робити щеплення цим препаратом. Пізніше уряд Словаччини заявив, що продав назад в Росію закуплені навесні вакцини Супутник V. партія в 160 тисяч доз вакцини відправилася назад в Москву.

Додамо, процес схвалення Європейським союзом російської вакцини від коронавірусу «Супутник V» застопорився і взагалі знаходиться під великим питанням, оскільки вимоги ЄС виявилися набагато вище, ніж очікувала Росія.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: