У центрі Києва біля офісу «Нафтогазу» загорівся автомобіль

Читать на русском
У ДСНС опублікували пресреліз про подію. У ньому підтверджується інформація про спалах легкового автомобіля на вулиці Богдана Хмельницького.

Увечері в середу, 30 червня, в центрі столиці біля офісу «Нафтогазу» загорівся легковий автомобіль Mersedes. У корпорації повідомили, що машина не належить компанії або її співробітникам.

Про це РБК-Україна повідомили в «Нафтогазі».

«Близько 17:20 на вулиці Богдана Хмельницького відбувся спалах приватного автомобіля, який рухався повз будівлю «Нафтогазу». Співробітники компанії оперативно викликали ДСНС, які ліквідували загоряння. Більшої інформацію, тому не маємо в своєму розпорядженні, оскільки автомобіль не належить «Нафтогазу» або співробітникам компанії», - повідомили в корпорації і попросили за коментарями звертатися до рятувальної служби.

У ДСНС опублікували пресреліз про подію. У ньому підтверджується інформація про спалах легкового автомобіля на вулиці Богдана Хмельницького.

На місце події були направлені співробітники 4-го державної пожежно-рятувального загону. Після прибуття ними було встановлено, що легковий автомобіль Mersedes загорівся під час руху.

Загоряння ліквідували протягом п'яти хвилин. Для його гасіння були залучені три одиниці техніки та 15 чоловік особового складу. Жертв і постраждалих немає.

Причини займання встановлюють правоохоронні органи.

Раніше в Полтавській області вибухнув паливний бак автомобіля, є жертви.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: