У Раді профільний комітет схвалив законопроект Зеленського про олігархів

Читать на русском
Дев'ять народних депутатів зі складу профільного комітету проголосували за прийняття, чотири - проти, один депутат утримався
Ілюстративне фотоLIGA.net

**Комітет Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки за результатами розгляду порекомендував депутатам прийняти в першому читанні законопроєкт президента Володимира Зеленського про олігархів.******

Про це повідомляє УНІАН.

Так, дев'ять народних обранців проголосували за прийняття, чотири - проти, один депутат утримався. Зазначається, що підтримали законопроєкт переважно нардепи з фракції «Слуга народу».

Нагадаємо, 2 червня президент України Володимир Зеленський вніс до Ради законопроєкт №5599 про олігархів. 3 червня з'явився текст президентського законопроєкту.

Пізніше до нього з'явився альтернативний законопроєкт від представників опозиційних партій. На сьогодні кількість альтернативних документів збільшилася до трьох.

При цьому заступник голови фракції «Слуга народу» в парламенті Євгенія Кравчук заявила, що крім законопроєкту про деолігархізацію буде ще запропоновано не менше 7 додаткових законопроєктів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: