У МЗС повідомили, чи постраждали українці під час пожеж на курорті у Туреччині

Читать на русском
У МЗС розповіли, чи постраждали відпочивальники з України в результаті масштабної лісової пожежі біля турецького курорту Мармарис.

В результаті лісових пожеж біля турецького курортного міста Мармарис українські громадяни не постраждали. Консульство тримає ситуацію на контролі.

Про це повідомив речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко у Twitter сьогодні, 27 червня.

Наймасштабніші лісові пожежі в УкраїніПротягом останніх дев'яти років в Україні за кількістю випадків загоряння лісу лідирує 2017 рік – 2 тисячі 371 випадок.

«Поблизу Мармарису у Туреччині триває масштабна лісова пожежа. До гасіння залучені гелікоптери та спецтехніка. Постраждалих серед цивільних, у тому числі українців, немає», - зазначив Ніколенко.

За його словами, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба доручив консульству України в Анталії тримати ситуацію на особливому контролі.

Marmaris'te orman yangınıTRT Haber

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що у турецькому місті Мармарис спалахнула лісова пожежа. Влада почала евакуювати найближчі готелі з туристами. Загоряння гасять за допомогою вертольота. Влада стверджує, що пожежа не становить загрози для населених пунктів, і роботи з гасіння тривають.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: