Посол Росії в США відлетів до Вашингтону

Читать на русском
Посол Росії в США Анатолій Антонов сьогодні, 20 червня, відлетів до Вашингтону, щоб повернутися до російського посольства.
Reuters

Посол Росії в США Анатолій Антонов сьогодні, 20 червня, відлетів до Вашингтону, щоб повернутися до російського посольства.

Про це повідомило російське агентство «ТАСС».

Антонова відкликали в Москву після того, як Байден ствердно відповів на питання, чи вважає він убивцею президента РФ. Напередодні агентству стало відомо, що він вже вранці понеділка повернеться за робоче місце в російському посольстві у Вашингтоні.

«Сьогодні вранці російський посол відлетів до США рейсом SU100 Москва – Нью-Йорк. Літак вилетів з аеропорту «Шереметьєво» о 9:18 за місцевим часом», – зазначили у повідомленні.

Небажані особи: з яких країн висилали російських дипломатівРосійських дипломатів за останні роки висилали практично з усіх країн Європи, а також з США та Канади. Найчастіше за шпигунство.

У Сполучених Штатах, зі свого боку, поки не повідомляють про повернення свого посла до Москви.

Президенти США та Росії Джо Байден і Володимир Путін за підсумками зустрічі в Женеві схвалили спільну заяву щодо стратегічної стабільності.

Нагадаємо, 16 червня на саміті у Женеві Байден та Путін домовилися про повернення послів у Москву та Вашингтон. Байден пообіцяв Путіну більше не підіймати питання щодо того, чи є російський президент вбивцею.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: