В Індійському океані зайнялося судно з українськими моряками

Читать на русском
В Індійському океані сталася пожежа на судні MSС MESSINA, яке здійснювало рейс зі Шрі-Ланки до Сінгапуру.
Indian Coast Guard

В Індійському океані сталася пожежа на судні MSС MESSINA, яке здійснювало рейс зі Шрі-Ланки до Сінгапуру.

Про це повідомляє морський портал Seafarers Journal.

«Судно MSC MESSINA йшло зі Шрі-Ланки до Сінгапуру. На півдорозі між Шрі-Ланкою і Малаккською затокою в машинному відділенні судна почалася пожежа», – йдеться в повідомленні.

На борту були українські моряки, один з них загинув. Зазначається, що це був 20-річний моряк з Одеси. Він пішов у другий рейс за свою кар’єру.

За інформацією порталу, інші члени екіпажу знаходяться на аварійному судні. Надзвичайна подія сталася 25 червня, з того моменту екіпаж без зв'язку.

Нагадаємо, у гавані Гонконгу затонули десять круїзних лайнерів. Пожежа спалахнула у неділю, 27 червня, близько 02:30 в притулку в районі Абердіна. Заявили, що було підпалено щонайменше 16 суден, але людських жертв не було. Пожежникам знадобилося понад шість годин, щоб загасити полум'я. Близько 35 осіб були врятовані з суден.

Додамо, у турецькому місті Мармарис виникла лісова пожежа. Горіти почали дерева на схилах пагорба неподалік від населеного пункту. Осередок пожежі швидко почав збільшуватися і рухатися в бік курортів. В результаті лісових пожеж біля турецького курортного міста Мармарис українські громадяни не постраждали. Консульство тримає ситуацію на контролі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: