На Львівщині трапилась смертельна аварія

Читать на русском
Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди у Львівській області загинули 2 людини, ще 4 доправлені до лікарні.
facebook.com/MNSLVIV

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди у Львівській області загинули 2 людини, ще 4 доправлені до лікарні.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 27 червня, близько 10.00 на автодорозі «Львів-Рогатин-Івано-Франківськ-Мукачево» між селами Лани та Ходорківці на території Бібрської ОТГ», – йдеться в повідомленні.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Ford, 41-річна жителька міста Золочів, не впоралась з керуванням, внаслідок чого автомобіль перекинувся. Двоє пасажирів автомобіля – 70-річний чоловік та жінка 67 років – від отриманих травм померли на місці події.

Порушення ПДР: як зміняться штрафи для водіївНові штрафи для водіїв запрацюють від 17 березня 2021 року. Посилено відповідальність за водіння в нетверезому стані і перевищення швидкості.

Окрім того, у лікарню доставлені з ушкодженнями водійка та пасажири автомобіля – 11-річна дівчинка та дві жінки 60 та 65 років. Зараз медики уточнюють їх діагнози. На місці події працює слідчо-оперативна група, правоохоронці встановлюють обставини події.

Нагадаємо, на Донеччині в дорожньо-транспортній пригоді загинуло двоє чоловіків, одна жінка постраждала. Диспетчер Служби порятунку отримав повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду за адресою: Покровський район, поблизу м. Покровськ, 374 кілометр автошляху М 04 (Знам’янка-Луганськ-Ізварине).

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: