У Києві всі місця на вакцинацію в МВЦ зайняті до 27 червня

Читать на русском
У Києві в центрі вакцинації від COVID-19 в МВЦ на 24-27 червня вже зайняті всі місця за записом. Залишилася тільки жива черга.
фото РБК-Україна

У столиці всі місця по запису в центрі вакцинації від COVID-19 у Міжнародному виставковому центрі (МВЦ) на 24-27 червня вже зайняті. Залишилася тільки жива черга.

Про це йдеться в повідомленні сервісу helsi.me в Telegram у середу, 23 червня.

Вакцинація від COVID-19: скільки доз препаратів і чиїм коштом поставили в УкраїнуВ Україні з лютого завезли близько 4,8 млн доз вакцини від коронавірусу. Майже половина надійшла в рамках програми Covax, решту закупили на кошти держбюджету.

«Всі місця на вакцинацію 24-27 червня у Києві зайнято. Завтра вранці ми будемо інформувати про стан живої черги - щоб ви розуміли, як вона просувається і могли планувати свій час, якщо раптом не встигли забронювати місце онлайн», - йдеться в повідомленні.

У пресслужбі також попередили, що на завтра в Києві очікується до +36 градусів, тому довге очікування в живій черзі небезпечне для здоров'я. А якщо є запис на певний час через helsi.me, то слід прибути вчасно, щоб вакцинація просувалася за графіком.

Нагадаємо, в Україні з початку вакцинальної кампанії від COVID-19 вже зробили 2 149 244 щеплення. Упродовж минулої доби було щеплено 53 786 осіб.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: