Facebook запустив аналог Clubhouse в США

Читать на русском
Facebook запустив в США аналог Clubhouse. Сервіс Live Audio Rooms дозволяє користувачам слухати подкасти громадських діячів і спільнот в реальному часі і брати участь в них.
Фото з відкритих джерел.

Компанія Facebook запустила у США аналог Clubhouse. Сервіс Live Audio Rooms, який дозволяє користувачам слухати подкасти громадських діячів і спільнот в реальному часі і брати участь у них.

«Live Audio Rooms в Facebook дає можливість вам знаходити, слухати і приєднуватися до живих розмов з публічними діячами, експертами та іншими людьми на теми, які вас цікавлять», - йдеться в повідомленні.

Facebook наділить певні суспільні фігури і групи в соціальній мережі правом створювати аудіокімнати, в яких будуть вестися дискусії. Модератор подкасту може запросити спікерів заздалегідь або під час розмови. У кімнаті може бути до 50 ораторів, а кількість слухачів не обмежена.

Сервіс доступний на iOS і Android.

Нагадаємо, аудіосоцмережа Clubhouse заснували торік підприємці Пол Девіс і Рохан Сет. Вона здобула популярність як приватна додаток на iPhone, доступ до якого можна отримати тільки за спеціальним запрошенням.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: