МОЗ закликало вакцинованих повідомляти про щеплення в соцмережах

Читать на русском
У Міністерстві охорони здоров'я України закликали людей, які вакцинувались від коронавірусу, повідомляти про це в соціальних мережах. Для цього до посту треба додати знак Я вакцинуюсь.
Reuters

У Міністерстві охорони здоров'я України закликали людей, які вакцинувались від коронавірусу, повідомляти про це в соціальних мережах. Для цього до посту треба додати знак «Я вакцинуюсь».

Про це МОЗ написало у Facebook.

В МОЗ розписали кроки, як саме потрібно повідомляти про вакцинацію.

«В Україні вже зробили більш як 2 млн щеплень від COVID-19, і, якщо ви вже щепилися або запланували похід у пункт вакцинації, розкажіть про це на своїй сторінці в соцмережах. Напишіть пост і додайте нашу нову рамку «Я вакцинуюсь» до фотографії у профілі Facebook», – йдеться в повідомленні.

Центри масової вакцинації: де і як можна зробити щеплення від COVID-19Де і як в Україні безкоштовно вакцинуватися від коронавірусу – на інфографіці Слово і діло.

Нагадаємо, за минулу добу п'ятниці, 19 червня, в Україні підтвердили 479 нових випадків коронавірусу. До лікарні вчора потрапили 544 українці з підтвердженою хворобою і підозрою на COVID. Серед нових випадків інфікування - 15 дітей і 6 медпрацівників.

За минулу добу було зроблено ще 25 603 щеплення від коронавірусу. Це набагато менше вчорашнього показника. Напередодні в країні працювали 214 мобільних бригад, 362 пункти щеплень і 46 центрів вакцинації.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: