Президент у День медика подякував українським лікарям

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський закликав у День медичного працівника подякувати справжнім героям боротьби з пандемією - лікарям.
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

Президент Володимир Зеленський закликав у День медичного працівника подякувати справжнім героям боротьби з пандемією - лікарям.

Про це він написав у Facebook 20 червня.

Скільки в Україні медиків, лікарень та ФАПівВ Україні працює 147,4 тисячі лікарів усіх спеціальностей та 273,5 тисячі осіб середнього медичного персоналу.

За його словами, сьогодні найбільша подяка - лікарям, медичним сестрам і всім тим, хто працює у медичній галузі України.

«Упевнений, що більшості з нас є кому в цей день сказати теплі слова - своєму лікарю або просто тому, хто колись допоміг. Обов'язково знайдіть час і для цього. Навіть якщо у вас немає зараз їх контактів, зробіть це хоча б подумки. Адже де б ще ми взяли цей час, якби не вони?», - зазначив Зеленський.

Голова держави нагадав, що у зв'язку з сьогоднішнім святом Трійці у українців буде час відпочити.

«А також більш ніж достатньо, щоб подякувати тим, хто дійсно забезпечує нам цей час. Хто дбає про наше здоров'я і вміє повернути наші сили. Сказати спасибі нашим справжнім героям, які вже вміють стримувати і пандемію і роблять все можливе і неможливе 7 днів на тиждень і 24 години на добу, щоб українці могли нормально жити, добре працювати і ще краще відпочивати», - зазначив президент.

День медичного працівника відзначається в Україні щорічно у третю неділю червня.

Голова МОЗ назвав число українських медиків, які померли від COVID.

Нагадаємо, сьогодні Зеленський також привітав українців з Трійцею.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: