ОАЕ призупиняє в'їзд туристів з трьох країн

Читать на русском
Об'єднані Арабські Емірати з 21 червня призупиняють в'їзд до країни туристів з Ліберії, Сьєрра-Леоне і Намібії.
фото з відкритих джерел

Об'єднані Арабські Емірати вже завтра призупиняють в'їзд до країни туристів з Ліберії, Сьєрра-Леоне і Намібії національними і зарубіжними рейсами.

Про це повідомило державне інформаційне агентство WAM з посиланням на заяву Головного управління цивільної авіації (GCAA).

Відпустка-2021: які країни можуть відвідати українціКраїни, відкриті для українських туристів влітку 2021 року. Список і умови відвідування – на інфографіці.

Обмеження набувають чинності з 21 червня. Вони торкнуться транзитних пасажирів, за винятком транзитних рейсів, що прямують з ОАЕ в ці країни.

У повідомленні говориться, що вантажні рейси між цими країнами і ОАЕ будуть тривати у звичайному режимі.

Обмеження запроваджують для зупинки поширення COVID-19.

GCAA додало, що виключення є для громадян ОАЕ, їх родичів першого ступеня споріднення, дипломатичних місій, офіційних делегацій.

Подорожуючим все одно доведеться пройти тест ПЛР в аеропорту і обов'язковий 10-денний карантин.

Мандрівникам з Південної Африки, які отримали дві дози вакцини, схваленої в ОАЕ, можна в'їжджати до Дубаюїв починаючи з 23 червня.

Туристи з Нігерії повинні пред'явити тільки негативний тест ПЛР, зроблений за 48 годин до вильоту, а також пройти ще один тест ПЛР після прибуття у Дубай.

Мандрівники з Індії, які мають діючу візу на проживання і отримали дві дози вакцини, схваленої в ОАЕ, також будуть допущені в країну.

Нагадаємо, Україна скасувала обмеження для приїжджих з Індії.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: