В Ірані розбився вертоліт, який перевозив урни з виборчих дільниць

Читать на русском
Вертоліт розбився на південному заході Ірану. Він перевозив урни для голосування після президентських виборів в країні 18 червня.
mind.ua

Вертоліт розбився на південному заході Ірану. Він перевозив урни для голосування після президентських виборів в країні 18 червня.

Про це повідомляє державне іранське агенство IRNA.

В результаті цієї події загинув пасажир вертольота, який був одним з охоронців бюлетенів. Ще кілька людей отримали поранення.

«Всі поранені доставлені в лікарню, але деякі з них знаходяться в критичному стані», – йдеться в повідомленні.

Точна причина аварії розслідується, але за попередніми даними, аварія сталася через падіння тиску в двигуні вертольота, який здійснив вимушену посадку в складній місцевості.

Нагадаємо, в Ірані 18 червня пройшли вибори президента. Згідно з попередніми результатами, оголошеними Міністерством внутрішніх справ країни, лідирує Сейєд Ібрахім Раїсі з 17,8 млн голосами. Наступними йдуть Мохсен Резаї з 3,3 млн голосів, Абдольнасер Хемматі з 2,4 млн голосів і Газізаде з 1 млн голосом.

Раніше верховний лідер Ірану закликав іранців голосувати і розкритикував «ворогів» країни за те, що вони відмовляють людей брати участь у виборах.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: