Київський центр вакцинації працюватиме 19 червня – КМДА

Читать на русском
Київська влада вирішила, що центр вакцинації працюватиме в суботу, але на сайті МОЗ немає жодних даних про те, що ЦВН у Києві працюватиме 19 червня.
Ілюстративне фотоkyivcity.gov.ua

У Києві продовжили роботу Центру масової вакцинації населення, який відкрився на базі Міжнародного виставкового центру. 19 червня, в суботу, ЦВН працюватиме до 14:00.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко, повідомляє пресслужба КМДА.

Центри масової вакцинації: де і як можна зробити щеплення від COVID-19Де і як в Україні безкоштовно вакцинуватися від коронавірусу – на інфографіці Слово і діло.

«На цьому тижні щеплення в ньому будуть робити не у вихідні дні. Центр приймав відвідувачів вчора, працює сьогодні та працюватиме завтра (в суботу) до 14:00. Це пов'язано, по-перше, з тим, що в минулі вихідні кількість бажаючих прищепитися зменшувалася після обіду. Тому, маючи три вихідні дні, ми очікуємо ще меншу кількість людей. По-друге, треба дати відпочити нашим медикам, які працюють 7 днів на тиждень. І, по-третє, місто хоче протестувати роботу Центру масової вакцинації саме в будні дні. Щоб з'ясувати доцільність його роботи протягом усього тижня», - сказав він.

При цьому на сайті МОЗ немає ніяких даних про те, що ЦВН в Києві буде працювати 19 червня.

Нагадаємо, раніше в КМДА інформували, що на вихідних 19-20 червня Центр вакцинації працювати не буде - замість цього люди зможуть отримати щеплення 17-18 червня.

Всього на цьому тижні запрацює вже понад 60 центрів вакцинації.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: