У Південній Кореї вирішили змішувати COVID-вакцини через проблеми з поставками

Читать на русском
Південна Корея вирішила змішувати препарати проти коронавірусу від різних виробників, оскільки в країні є проблеми з поставками.
My name is Travel

Влада Південної Кореї вирішила змішувати вакцини проти коронавірусу від різних виробників через проблеми з постачаннями.

Про це повідомив уряд країни, передає Reuters.

Таким чином, близько 760 тисяч осіб, які отримали першу дозу вакцини COVID-19 від AstraZeneca Plc, другу дозу отримають від Pfizer.

Вакцинація в Україні: політики обіцяють мільйони доз Pfizer і щеплення громадянам з окупованих територійШмигаль, Разумков і Зеленський обіцяли вакцинуватися від коронавірусу своїм коштом. А Віктор Ляшко – прищепити 5 млн українців до кінця літа.

Кілька країн, зокрема, Канада та Іспанія, вже схвалили таке змішування доз в основному через побоювання щодо рідкісних і потенційно смертельних тромбів, пов'язаних з вакциною AstraZeneca.

Іспанське дослідження показало, що, згідно з попередніми результатами, введення дози вакцини Pfizer людям, які вже отримали вакцину AstraZeneca, безпечне та ефективне.

Південна Корея заявила минулого місяця, що проведе клінічне випробування, в якому поєднуватимуться дози COVID-19 від AstraZeneca з дозами від Pfizer та інших.

Нагадаємо, італійське агентство з ліків (AIFA) також схвалило поєднання вакцин проти коронавірусу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: