У Торецьку біля лінії фронту розгорнули Центр масової вакцинації населення

Читать на русском
Новий ЦВН розташувався на привокзальній площі Торецька. Його відмінність від звичайних центрів в тому, що він буде працювати щодня
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

У Донецькій області відкрили вже третій центр масової вакцинації населення від коронавірусу - його розгорнули в прифронтовому місті Торецьк.

Про це повідомляє канал «Донбас Онлайн».

Новий ЦВН розташувався на привокзальній площі Торецька. Його відмінність від звичайних центрів в тому, що він буде працювати щодня - з 8:30 до 14:00. Тобто бажаючі отримати щеплення зможуть вакцинуватися в будь-який день.

Центри масової вакцинації: де і як можна зробити щеплення від COVID-19Де і як в Україні безкоштовно вакцинуватися від коронавірусу – на інфографіці Слово і діло.

Нагадаємо, з 29 травня 2021 року в Україні почали відкриватися центри масової вакцинації населення проти COVID-19. Вони працюють тільки у вихідні дні.

У Київський центр вакцинації у МВЦ необхідно попередньо записатися онлайн через додаток helsi.me.

У Київській області центри вакцинації від коронавірусу продовжать свою роботу з 17 до 19 червня - так, до вже існуючих центрів у Броварах та Білій Церкві, відкриють ще три - в Ірпені, Борисполі та Славутичі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: