За добу зафіксували 1 188 нових випадків коронавірусу

Читать на русском
В Україні виявили 1 188 нових випадків коронавірусу. Найбільше нових заражень в Києві, Харківській та Дніпропетровській областях.
Слово і діло

В Україні виявили 1 188 нових випадків коронавірусу. Найбільше нових заражень в Києві, Харківській та Дніпропетровській областях.

Як повідомляє пресслужба МОЗ, за минулу добу шпиталізували 601 людину.

Нова хвиля коронавірусу розпочнеться зі східних областей – НАНУШтам коронавірусу, який отримав назву «Дельта» поширився на території Російської Федерації.

Померли 55 пацієнтів, а 4 682 особи одужали. За вчора протестували методом ПЛР - 27 036 осіб, методом ІФА - 10 538 осіб, експрес-тестами - 17 722 особи.

За останню добу найбільша кількість підтверджених випадків зареєстрована у м. Київ (251), Харківській (96), Дніпропетровській (78), Київській (60) та Запорізькій (58) областях.

Нагадаємо, за перші п'ять місяців 2021 року з державного бюджету на боротьбу з коронавірусом було спрямовано 19,5 млрд грн. 8,3 млрд з них пішло на оплату медичним закладам за послуги стаціонару та вакцинації.

Раніше стало відомо, що Кабінет Міністрів запропонує Верховній Раді виділити додаткові 1,4 млрд грн на програму боротьби з коронавірусом і, зокрема, на закупівлю вакцин.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: