Підкуп голови Вінницької ОДА: САП скерувала до суду справу експосадовця

Читать на русском
Антикорупційна прокуратура склала і скерувала до суду обвинувальний акт стосовно колишнього керівника регіональної Служби автодоріг.
Ігор Алексєєв

Спеціалізована антикорупційна прокуратура скерувала до суду кримінальне провадження за обвинуваченням колишнього начальника Служби автомобільних доріг у Вінницькій області Ігоря Алексєєва у наданні неправомірної вигоди голові Вінницької обласної державної адміністрації Сергію Борзову.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

«Прокурорами САП за матеріалами досудового розслідування НАБУ скеровано до суду обвинувальний акт про обвинувачення одного з колишніх керівників Служби автомобільних доріг у Вінницькій області у спробі підкупу очільника Вінницької облдержадміністрації», – інформує САП.

На сьогодні досудове розслідування у справі закінчено, обвинувальний акт за ч. 3 ст. 369 КК України скеровано до Вищого антикорупційного суду для розгляду по суті.

Нагадаємо, 8 жовтня детективи НАБУ спільно з СБУ затримали начальника Служби автомобільних доріг Вінницької області, який для вирішення питання щодо зміни бюджетних витрат за 4,2 млн грн намагався підкупити голову Вінницької обласної державної адміністрації Сергія Борзова.

Начальника облавтодору затримали «на гарячому» відразу після передачі ним першої частини хабаря (200 тис. гривень). Справу кваліфікували за ч. 3 ст. 369 КК України.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: