Стосовно екскерівника Служби автодоріг завершили розслідування

Читать на русском
За даними слідства, посадовець в обмін на гроші планував вирішити з керівником ОДА питання про погашення заборгованості коштом місцевого бюджету перед трьома приватними компаніями.

22 квітня 2021 року детективи НАБУ за процесуального керівництва САП повідомили одному з колишніх керівників Служби автомобільних доріг у Вінницькій області Ігорю Алексєєву про завершення досудового розслідування за фактом пропозиції ним голові ОДА 4,7 млн грн неправомірної вигоди за вирішення питання про зміну бюджетних видатків.

Про це пише пресслужба відомства 22 квітня.

За даними слідства, посадовець в обмін на гроші планував вирішити з керівником ОДА питання про погашення заборгованості коштом місцевого бюджету перед трьома приватними компаніями, які раніше поставили медичне обладнання на 47 млн грн одному з комунальних медичних закладів у Вінницькій області.

Дії підозрюваного кваліфіковані за ч.3 ст.369 КК України.

Нагадаємо, 8 жовтня детективи НАБУ спільно з СБУ затримали начальника Служби автомобільних доріг Вінницької області, який для вирішення питання щодо зміни бюджетних витрат за 4,2 млн грн намагався підкупити голову Вінницької обласної державної адміністрації Сергія Борзова.

Начальника облавтодору затримали «на гарячому» відразу після передачі ним першої частини хабаря (200 тис. гривень). Справу кваліфікували за ч. 3 ст. 369 КК України.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: