Зведення ООС: бойовики 8 раз порушили режим тиші

Читать на русском
Протягом минулої доби, 15 червня, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 6 порушень.
Штаб ООС(архів).

Протягом минулої доби, 15 червня, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 6 порушень.

Як інфомує штаб ООС, неподалік Новгородського збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Майже 300 обстрілів і чотири жертви: як минув травень в ООССкільки обстрілів було в зоні ООС упродовж травня та яких втрат зазнала Україна, дивіться на інфографіці Слово і діло.

У районі населеного пункту Південне ворог застосовував протитанковий ракетний комплекс. Поблизу Невельського окупанти здійснювали обстріли з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї.

У напрямку Новотошківського противник обстрілював українських військових з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї.

Біля Пісків окупанти вели обстріли зі стрілецької зброї.

Крім того, на Луганщині зафіксували проліт ворожого безпілотного літального апарату типу «Орлан-3М» із перетином лінії розмежування. БПЛА противника вчасно подавили засобами РЕБ.

Станом на 7 годину ранку, 16 червня, зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню, поблизу населеного пункту Авдіївка та неподалік Зайцевого.

Бойових втрат серед особового складу Об’єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів немає.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: