В Ізраїлі скасували масковий режим

Читать на русском
В Ізраїлі місцевим жителям більше не потрібно носити маски в закритих приміщеннях. Однак є винятки для деяких категорій.
photo credit: MARC ISRAEL SELLEM/

В Ізраїлі місцевим жителям більше не потрібно носити маски в закритих приміщеннях. Однак громадяни, які прямують до місця самоізоляції через COVID-19 і пасажири громадського транспорту повинні дотримуватися маскового режиму.

Про це повідомляє The Jerusalem Post.

Ізраїль знімає заборону на поїздки в УкраїнуІзраїль вирішив вилучити Україну зі списку країн з максимальним ризиком через поширення коронавірусу.

Генеральний директор МОЗ Чезі Леві напередодні підписав поправку до наказу про охорону здоров'я, що скасовує зобов'язання носити маску в закритих приміщеннях з сьогоднішнього дня.

Тепер не обов'язково надягати маски в місцях торгівлі, на робочих місцях, навчальних закладах та інших закритих громадських місцях.

Однак, співробітники лікарень і установ для літніх людей, які не вакциновані або не хворіли на COVID-19, як і раніше будуть зобов'язані носити маски.

До того ж особи, які перебувають на самоізоляції чи прямують до місця обсервації через коронавірус, повинні дотримуватися маскового режиму. Цей виняток стосується також і пасажирів громадського транспорту.

МОЗ Ізраїлю поширить докладні інструкції для медичних установ.

Нагадаємо, глава МОЗ Віктор Ляшко повідомив, чи скасують масковий режим в Україні цього літа.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: