Завтра завершиться основна сесія ЗНО-2021

Читать на русском
В Україні 15 червня відбудеться зовнішнє незалежне оцінювання з географії. Воно буде останнім тестуванням основної сесії ЗНО-2021.
фото з відкритих джерел

В Україні у вівторок, 15 червня, відбудеться зовнішнє незалежне оцінювання з географії. Воно буде останнім тестуванням основної сесії ЗНО у цьому році.

Про це повідомляє пресслужба Українського центру оцінювання якості освіти.

Вступна кампанія: як з роками змінюється кількість абітурієнтів та обсяги держзамовленняЯк з роками змінювалась кількість вступників та обсяг державного замовлення у закладах вищої освіти, дивіться на інфографіці Слово і діло.

«На тестування з географії зареєстровано понад 175 тисяч осіб, які в 743 пунктах тестування протягом 150 хвилин будуть виконувати завдання сертифікаційної роботи. Тест налічує 54 завдання, за правильне виконання яких можна набрати 90 балів», - йдеться в повідомленні.

Допуск учасників до пункту почнеться о 9:50 і триватиме до 10:50. Якщо учасник прибуде в пункт тестування після 10:50, його не допустять до участі в ЗНО.

«Для учасників, які з поважних причин не зможуть взяти участь в основній сесії ЗНО, проводиться додаткова сесія. Для цього потрібно протягом 5 днів після тестування з певного предмета (враховуючи день проведення) подати заяву до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти», - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, в Україні 21 травня стартувала основна сесія ЗНО. Першим провели тестування з хімії.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: