Названа явка на пробне ЗНО-2021

Читать на русском
Пробне ЗНО-2021. На тести прийшло до 95 відсотків з усіх зареєстрованих учасників. Карантинні правила були дотримані.
фото ТСН

На пробне зовнішнє незалежне оцінювання, яке відбулося 10 квітня в більшості областей, прийшло понад 90% з усіх 120 тисяч зареєстрованих учасників.

Про це повідомили у пресслужбі МОН.

ЗНО-2021 у Києві: які зміни анонсували для 11-класниківСтоличним школам пропонують переглянути навчальні програми для одинадцятикласників. Випускники київських шкіл можуть завершити цей навчальний рік у квітні через підготовку до зовнішнього незалежного оцінювання.

«10 квітня 2021 року відбулося пробне зовнішнє незалежне оцінювання. На тестування було зареєстровано понад 120 тисяч осіб. За оперативними даними, явка по Україні склала 93-95%», - говориться в повідомленні.

У МОН уточнили, що остаточна інформація щодо явки буде оприлюднена Українським центром оцінювання якості освіти.

«Пробне ЗНО проходило організовано, з дотриманням всіх правил, процедур і вимог протиепідемічної безпеки: використання масок, дезінфекторів, збереження соціальної дистанції», - додали в міністерстві.

Нагадаємо, 10 квітня пробне ЗНО пройшло у більшості регіонів України, крім Києва, Чернігівської та Миколаївської областей. Згідно з рішенням УЦОЯО, через припинення руху громадського транспорту пробне ЗНО в цих трьох регіонах перенесено на 24 квітня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: