ЗНО-2021: педагогам почали колоти другу дозу вакцини від коронавірусу

Читать на русском
Вакцинація залучених до проведення ЗНО педагогів проводиться препаратом CoronaVac від китайської компанії Sinovac Biotech.

У п'ятницю, 21 травня, в Україні стартує основна сесія Зовнішнього незалежного оцінювання в 2021 році. Залучених до проведення ЗНО-2021 педагогів почали прищеплювати другий дозою вакцини від коронавірусу.

Про це повідомили в Міністерстві охорони здоров'я.

Вакцинація від COVID-19: коли в країнах буде сформований колективний імунітетКолективний імунітет проти коронавірусу в Україні буде не раніше 2022 року. Тоді як в Ізраїлі, ОАЕ, Британії він може сформуватися вже в травні.

Вакцинація залучених до проведення ЗНО педагогів проводиться препаратом CoronaVac від китайської компанії Sinovac Biotech. Для повного курсу імунізації слід отримати дві дози цієї вакцини з інтервалом у 28 днів.

«Якщо вам ще не повідомили про те, коли ви отримаєте другу дозу, зверніться до керівника вашого закладу. Той направить запит про організацію другого щеплення до регіонального координатора по імунізації і сповістить вас про дату і місце вакцинації», - зазначили в МОЗ.

Раніше Міносвіти оприлюднило алгоритм запису педагогів на COVID-вакцинацію.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: