Справа Гандзюк: нардеп від ОПЗЖ хоче взяти Мангера на поруки

Читать на русском
Нардеп ОПЗЖ Ілля Ківа готовий взяти ексголову Херсонської облради Владислава Мангера на поруки у справі про вбивство Катерини Гандзюк.
Владислав Мангерархівне фото

Нардеп від партії «Опозиційна платформа - За життя» Ілля Ківа готовий взяти ексголову Херсонської облради Владислава Мангера на поруки у справі про вбивство активістки Катерини Гандзюк.

Про це повідомляє спільнота «Хто замовив Катю Гандзюк?» на сторінці в Facebook у понеділок, 14 червня.

Фігуранта справи Гандзюк Павловського випустили з-під варти – ЗМІЗасуджений за приховування злочину проти херсонської активістки Катерини Гандзюк Ігор Павловський вийшов на свободу, повідомили в ЗМІ.

Відповідне клопотання сьогодні оголосили на черговому судовому засіданні у цій справі.

У вівторок, 15 червня, в Дніпровському райсуді Києва о 14:00 відбудеться засідання, на якому продовжать розглядати кримінальне провадження за фактом нападу на Катерину Гандзюк.

За інформацією активістів, завтра Ківа повинен з'явитися до суду. Громадські працівники заявили, що готові зустріти нардепа ОПЗЖ, який захотів взяти на поруки підозрюваного у причетності до вбивства Гандзюк.

Нагадаємо, напад на активістку Катерину Гандзюк стався влітку 2018 року поблизу її будинку в Херсоні. Дівчину облили концентрованою сірчаною кислотою. Через кілька місяців вона померла у лікарні.

Слідство встановило, що того літа Олексій Левін отримав замовлення від голови Херсонської облради Владислава Мангера на організацію нападу на Гандзюк, яка нібито заважала Мангеру впроваджувати схеми з незаконної вирубки лісу, а також підривала його авторитет в області.

На засіданні у травні цього року суд залишив Мангера і Левіна під вартою до 9 липня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: