Під Римом чоловік відкрив стрілянину, постраждали діти

Читать на русском
Невідомий почав стрілянину в неділю на вулиці міста Ардеа під Римом. В результаті загинув чоловік і постраждали двоє дітей.
Фото з відкритих джерел

Невідомий почав стрілянину в неділю на вулиці міста Ардеа під Римом. В результаті загинув чоловік і постраждали двоє дітей.

Про це повідомляє RaiNews24.

Чоловік, який відкрив стрілянину, зник з місця події, наразі співробітники правоохоронних органів Ардеа і сусідніх міст Помеція і Анціо займаються його пошуками.

Зазначають, що інцидент стався в результаті сварки. У поліції уточнюють, що був убитий літній чоловік, а двоє його онуків поранені. Згідно з даною версією вогонь відкрив батько цих дітей.

Нагадаємо, у США в техаському місті Остіні невідомий відкрив стрілянину в розважальному центрі. Стрілянина сталася в центрі міста. За словами начальника поліції Джозефа Чакона, її влаштував чоловік, але мотиви поки що невідомі. Він зазначив, що поліцейські вивчають відео спостереження та інші докази.

Також повідомляли, що в результаті стрілянини в американському місті Саванна (штат Джорджія) двоє людей загинули, ще сім отримали поранення. Інцидент стався ввечері в житловому комплексі Hitch Village/Fred Wessels Homes в декількох кварталах від відділення поліції.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: