У США діти втекли з притулку, захопили будинок і півгодини відстрілювалися від поліції

Читать на русском
Відомо, що діти втекли з інтернату і зламали приватний будинок, в якому зберігалася зброя, а потім вступили в перестрілку з поліцейськими, що приїхали на виклик
АК-47 - дуже популярна в США зброяВідкрите джерело

У США двоє підлітків (14 і 12 років) здійснили втечу з інтернату в штаті Флорида, забралися в чужий будинок, захопили там вогнепальну зброю і протягом пів години відстрілювалися від поліцейських.

Про це повідомляє ABC News.

Відомо, що діти втекли з інтернату і зламали приватний будинок. Власник житла повідомив поліції, що в будинку зберігалася зброя - автомат Калашникова АК-47, пістолет, помпова рушниця та великий запас набоїв. Коли поліція прибула на виклик, діти забарикадувалися в будинку і почали стріляти по поліцейських.

При нейтралізації опору поліцією серйозні поранення отримала 14-річна дівчинка, яка активно обстрілювала поліцейських і погрожувала вбити одного з них, коли поліцейські умовляли дітей здатися. Вона спрямувала рушницю на сержанта поліції та отримала дві кулі. 12-річний хлопець, який вів вогонь з АК-47, негайно припинив опір.

Нагадаємо, раніше в Хайаліа в американському штаті Флорида в нічний клуб під'їхали троє невідомих і відкрили вогонь по присутніх на концерті людям. В результаті стрілянини двоє людей загинули, понад 20 отримали поранення.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: