У Маріуполі на честь річниці звільнення від окупантів пройшов марш захисників

Читать на русском
У Маріуполі на честь 7-ї річниці звільнення від російських окупантів пройшов марш захисників, вулицями міста проїхала колонна військової техніки.
Нацполіція

У Маріуполі на честь 7-ї річниці звільнення від російських окупантів пройшов марш захисників, вулицями міста проїхала колонна військової техніки.

Про це повідомили в поліції Донецької області.

«Сім років тому силами бійців полку «Азов», Національної гвардії та правоохоронних органів на територію Маріуполя було повернуто мир. Сьогодні на честь героїв центральним проспектом до Театральної площі рушила колона військової техніки та піша колона представників силових структур: працівники Нацполіції України, полку «Азов», військовослужбовці, рятівники та курсанти ДонДУВС МВС України», – йдеться у повідомленні.

Зазначено, що марш захисників пройшов під музичний супровід поліцейського оркестру.

Привітали захисників міста Командувач Національної гвардії України Микола Балан, заступник командувача об’єднаних сил з питань застосування поліції Руслан Мороз, перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони Михайло Коваль, заступник Командувача об’єднаних сил Віктор Ганущак, начальник поліції Донецької області Микола Семенишин.

До урочистостей долучилися представники органів державної влади та місцевого самоврядування, керівництво провідних вишів та представники інших органів МВС. Присутні вшанували пам’ять загиблих героїв хвилиною мовчання.

Також пройшло нагородження 56 бійців, які брали участь у спецоперації та зараз боронять Донеччину. Їх нагородили вогнепальною зброєю та іншими відзнаками МВС, нагрудним знаком Національної гвардії України «За доблесну службу», відзнакою Командувача об’єднаних сил «За звитягу та вірність», подяками облдержадміністрації та міської ради.

Нагадаємо, сім років тому Маріуполь звільнили від російських бойовиків в ході операції 13 червня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: