Окупанти цього тижня через пункти пропуску не пропустили 30 українців

Читать на русском
Бойовики на Донбасі перешкоджають переміщенню українців на тимчасово окуповані території. Також вони блокують рух на своїх КПВВ.
МВС України

Бойовики на Донбасі перешкоджають переміщенню українців на тимчасово окуповані території. Також вони блокують рух на своїх КПВВ.

Про це повідомляє МВС України.

Протягом цього тижня російські найманці не допустили на тимчасово окуповану територію України 30 українців. Українські прикордонники забезпечили їх повернення на територію, підконтрольну українському уряду.

Також відомо, що українські прикордонники виявили 5 осіб, які намагалися пробратися в Україну за підробленими документами.

Варто зауважити, що окупанти всіляко перешкоджають переміщенню через пункти пропуску і блокують рух на своїх КПВВ. З семи відкритих пунктів повноцінний пропуск здійснюється тільки в Станиці Луганській.

Нагадаємо, Голова української делегації в тристоронньої контактній групі (ТКГ) із врегулювання конфлікту на Донбасі Леонід Кравчук закликав відкрити на період шкільних канікул та відпусток КПВВ на Донбасі. Російські представники проігнорували ініціативу України.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: